Het Abayo CMS

Overzichtelijk dashboards 

Dashboards in Abayo zijn overzichtelijk en bieden snel toegang tot de juiste instellingen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kleurensets aanmaken, je Google Analytics koppelen aan je website en je kunt zelf extra talen instellen als Engels, Frans en Duits.

In het hoofddashboard vind je het laatste Abayo nieuws, de links naar jouw website(s) en ook snelkoppelingen naar de laatst bewerkte pagina's voor een snelle toegang tot je laatste werk.

Je kan zelf oneindig pagina's toevoegen in het paginaoverzicht. Het positioneren doe je door een pagina te slepen naar de gewenste plek. Je kunt pagina's zelfs blokkeren zodat ze niet (per ongeluk) te verwijderen zijn.  En je pagina veries worden automatisch bewaard. Super handig!

 

Drag-and-drop, click-and-go

Het Abayo CMS geeft haar gebruikers erg veel creatieve vrijheid en gebruiksgemak. Of je nu start met een blanco canvas of met een van onze voorgeprogrameerde templates, alle elementen zijn vrij te plaatsen en verplaatsen door middel van drag-and-drop.


Inhoud aanpassen is net zo eenvoudig. Klik op een plaatje en pas deze direct aan, klik op een tekst en begin met typen. Zo simpel? Ja, zo simpel inderdaad. Alle elementen en functionaliteiten in het Abayo CMS zijn namelijk zo ontworpen, dat ze voor iedere gebruiker eenvoudig zijn aan te passen. Eris geen technische kennis nodig.

En wil je het morgen weer helemaal anders, dan verplaats je je elementen, vervang je de inhoud en publiceer je alle wijzigingen voor een compleet nieuw uiterlijk van je website. Jij bent de baas over je eigen website!

Elementen, modules en managers

Abayo kent al vele functionaliteiten en modules en we streven continu naar meer en betere elementen om jouw website te kunnen versterken.

Een aantal van de elementen waarvan je direct gebruik kunt maken zijn formulieren, banners, tekstblokken, quotes en statistieken, testimonials, videos, blogs, nieuwsitems, een agenda en Google Maps kaarten. Ook zijn dynamische effecten als tellertjes, sliders en parallax eenvoudig toe te passen in je eigen website.

Alle functionaliteiten (modules) die terug te vinden zijn op meerdere pagina's hebben een eigen manager. Hierdoor vind je al je agenda items, blog- of nieuwsberichten keurig en overzichtelijk terug en is het aanpassen van een item of bericht een fluitje van een cent.

PRACHTIGE WEBSITES

Prachtige, monderne designs voorzien van goede fotografie zijn geen enkel probleem met een website in het Abayo CMS

SCHERPE TARIEVEN

Nooit meer gedoe met losse kostenposten en updates of onderhoud. Gewoon één vast bedrag per maand

VOLLEDIG RESPONSIVE

Iedere Abayo website is ook direct geoptimaliseerd voor gebruik op uw desktop, laptop en ook voor uw tablet of smartphone

GEEN VAST CONTRACT

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een Abayo website is altijd direct opzegbaar. Één mailtje is voldoende